Bratsberg Gruppen eier, utvikler og forvalter eiendommer i Sørøst-Norge

Selskapet utvikler bolig og næringsprosjekter samt leier ut og drifter næringslokaler. 

Bratsberg Gruppen er aktive i hele verdikjeden fra prosjektutvikling og bygging til utleie og drift. Ved utgangen av 2016 eier og forvalter konsernet omlag 82 000 kvadratmeter næringseiendommer i Grenlandsregionen. Utbyggingspotensial er på 50 000 kvm næringseiendom i tillegg til potensiale på bygging av 2000 boenheter gjennom det deleide boligselskapet Conceptor Bolig AS.   

Bratsberg Gruppen ble etablert i 2004 og har hovedkontor i Porsgrunn.

Vår visjon er å tilføre verdier til lokalsamfunnet

Å finne kreative løsninger for nyskapende eiendomsutvikling på lag med lokalsamfunnene er måten vi arbeider på. 

...gjennom varig byforedling

Gjennom nye måter å se byen på, bygger vi leiligheter, hus og næringslokaler i moderne utforming, men med respekt for tradisjon, verdier og miljø.

Vi leier ut og drifter attraktive næringseiendommer 

I byene Skien og Porsgrunn ligger våre næringsparker og eiendommer sentralt i attraktive, bynære områder med god infrastruktur. Vi tilbyr næringsbygg for kontorer, forretning og lager, storhandel og logistikk.

Ved utgangen av 2016 eier og forvalter konsernet 82 000 kvadratmeter næringseiendom i Grenlandsregionen. Selskapet satser videre på å øke engasjementet innenfor næringseiendom, både ved oppkjøp og egenutvikling.

Toneangivende boligprosjekter 

Siden 2005 har vi bygd moderne leiligheter og småhus med respekt for tradisjon, verdier og miljø kombinert med gode uterom. Ved utgangen av 2015 har vi omlag 600 boliger under utvikling i hel- eller deleide selskaper.  

Vi bygger boliger der folk vil bo

ØYA på Bratsberg Brygge i Porsgrunn er vårt nyeste boligprosjekt. Kanskje er det norges mest spesielle?

Fra drømmen om et nytt prosjekt til det er realisert med fornøyde leietagere eller boligkjøpere er det selskapets medarbeidere sammen med dyktige samarbeidspartnere som er drivkraften.

Positiv forskjell

Vi gjør alt vi kan for å utgjøre en positiv forskjell for de menneskene som hver dag er avhengig av våre tjenester. Når leietagers behov og ønsker endrer seg, bidrar vi med vår lange erfaring og kunnskap for å finne de beste løsninger.  

Developed by Aplia - Content by IndiciPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.